GEMEENTE

Heeft u een plan dat u moet presenteren aan bewoners of bijvoorbeeld bedrijven en dit bestaat alleen nog maar uit tekst, grafieken en diagrammen? Laat ons u helpen om uw plan visueel te ondersteunen. Artist Impressions en animaties kunnen het verschil maken tussen een GO of een NO-GO.


Artist Impressions en animaties brengen uw verhalen en plannen tot leven. Wist u bijvoorbeeld dat een publiek meer oog is dan oor? De boodschap die wij u willen meegeven is dan ook: Laat zien wat je vertelt! Hiermee bedoelen wij, dat het publiek de werking van een product of plan moet kunnen ervaren. Daarnaast raken mensen na 20 minuten snel afgeleid. Voorkom dit en interesseer hen met beeldmateriaal dat uw verhaal ondersteunt. Uit onze eigen ervaring komen hier veel positieve reacties op, wat doorslaggevend kan zijn voor de realisatie van een plan.


Onze digitale bibliotheek is afgestemd op de openbare ruimte. Deze bestaat uit zowel levende als dode materialen. Hiermee kunnen wij een realistisch beeld creëren dat afgestemd is op de door u voorgedragen materialen. Wanneer u het wenst is het ook mogelijk om een beschaduwings-studie te genereren.


Laat u verrassen door onze scherpe tarieven en uitstekende kwaliteit en vraag vrijblijvend een offerte aan! Daarnaast verwijzen wij u ook graag naar onze website. Voor eventuele andere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunnen wij onze mogelijkheden ook mondeling toelichten in een gesprek. Wij hopen dat wij iets voor u kunnen betekenen!