DIENSTEN

Wilt u iets specifieks in uw woning of kunt u in de woonboulevard geen passend meubelstuk vinden? Wij helpen u graag met het ontwerpen en fabriceren van een oplossing. BuroArtistiek helpt en biedt gepaste oplossingen voor elk vraagstuk. Met behulp van 3D software kunnen wij uw wensen omzetten in een gepast ontwerp, met daarbij ondersteunend realistisch beeldmateriaal.Het ontwerp
In goed overleg werken wij graag met u samen tot een mooi product. Hierbij hoeft u alleen uw wensen en de context aan ons duidelijk te maken. Dit kan heel simpel aan de hand van referentieplaatjes of een mondelinge toelichting.


De fabricage
Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit. Zo vinden wij het belangrijk dat onze ontwerpen door de goede mensen worden uitgevoerd, mensen die verstand hebben van materiaal en de expertise/inzicht hebben in het vak. Aangezien wij het ontwerp maken en daarbij rekening houden met alle facetten, denken wij de beste kandidaat te zijn om ook de fabricage op ons te nemen. Wij streven na kwaliteit, dit omdat het product ons vertegenwoordigt.